HUN ER VIRTUOS PÅ SYMASKINEN MEN DEN ER OGSÅ FULDAUTOMATISK
Sypigen her syntes, at kunne klare alt til familien i et snuptag på sin fuldautomatiske symaskine. Hun er simpelthen virtuos på den maskine. Da hun købte maskinen, fulgte der et helt kursus i brugen medd i købet, foruden en masse tilbehør, man kan jonglere med, så man kan trylle alle mulige finesser frem på en legende let facon. Resten af de gammeldags sort, guldstafferede maskiner havner nok på lofter og museer i løbet af de næste ti år.
Der er vist ikke den ting, maskinen ikke kan klare. sypigen viser, hvordan hun stopper strømper på den, syr knaphuller, hulsøm, syr en masse flotte kulørte bånd på forklæder, duge, tøjet til lillepigen. Hun er også dus med maskinen.
Trådens spænding vigtig
Hvis stoffet trækker, er det efter al sandsynlighed spændingen, der er forkert. Ved syning i svært stof, skal der være stærk overtrådsspænding. I tyndt stof, svagere overtrådsspænding. På de nyeste modeller slipper man også for de små ubehageligheder, når man bruger nylon-, orlon-, eller perlongarner, der er nemlig regulerbar undertrådsspænding på med indstillingsskala, ligesom man nu kan indstille de moderne strygejern til de forskellige stoffer.
1500 sting i minuttet
Det er utroligt, men sandt, at man kan sy 1500 sting .... i minuttet på en moderne, elektrisk symaskine og det betyder meget i tidsbesparelse, når man skal sy lange sømme, f.eks på sengetøj eller vil lave en kombination af pyntesømme ...
Tænk, hvor sådan en moderne symaskine kan tjene sig selv ind igen i årenes løb, når man f.eks kombinerer dens kunnen med et system af mønster og stof. Det kan da snart ikke blive nemmere ?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar