tirsdag

Boligindretning i skandinavisk topklasse

Ukonventionelt 50er hus, hvor tagets skråning svarer til terrænets stigning. Farven på selve huset fremstår i varm grå, kvikket op af detaljer i blåt,citrongult og rosa.

et halvtresser hus . . . fyldt med ideerAllerede i entreen er usædvanlige med vægbeklædning af fyrreplanker, der giver morsom skyggevirkning. Den étbenede taburet er fastforankret i væggen og endvidere et lille hængemøbel til handsker. skufferne i hvid, gul og sort.


Omkring central skorsten er opbygget et yderst originalt interiør. Kornblåt loft, breddevæg bag sofaen grå og hængehylden rosa. Sofabænken går lige over i pejsens kakkelklædte bund, medens et hvidt/citrongult radiogrammofonmøbel er tilsluttet. Gulvet er af glasmosaikstifter med mørkeblå, yderst til venstre og i lysere og lysere nuancer i bredere og bredere striber ind mod opholdsrummets midte.


Stuen er præget af danske møbler. Fem skumgummipolstrede stole i baggrunden, fire mørkegrå og en lysegrå af Harbo Sølvsten. Bagest til venstre, en Bjørn Wiinblad plakat.


Spisepladsen i forbindele med køkkenet med et rundt Finn Juhl bord, - medens spisebaren gør nytte som anretterbord. Skænken i baggrunden er tegnet af arkitekt Bøgh-Andersen.


Køkkenet med ret begrænset plads har alligevel alt, hvad en husmoder kan ønske sig. Brugt service sættes på udtræks-rullebordets hylder. Det opvaskede service anbringes på tørrestativ bag en skabsdør.


Som det kan ses, er køkkenet tæt forbunden med spise- og opholdsafdelingen, for at husmoderen ikke skal føle sig isoleret under arbejdet. Emaftrækket har indbygget grydehylde og kaster lys ned over el-komfuret. Køkkenbordene er beklædt med sort plastikplade.


I badeværelse skabes der liv ved hjælp af dekorerede fliser, sat ind imellem de hvide. Mosaikgulv og badekar og håndvask i lyseblåt. Bag bagvæggen tre indbyggede skåle til sæbe, svampe, børster m.m.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar