fredag

Py til hende dengang i 50erne

Py til hende dengang i 50erne, var lig med nattøj i flere forskellige mønstre, farver og faconer, ofte fremstillet i for-krympede materialer, så man kunne regne med at købe py i netop den størrelse, man havde brug for.


Man var ikke bange for at vælge de lidt muntre farver og mønstre, som skabte søde pyer, søde piger, søde drømme og nyt velvære . . . . .

YNDIGT NATTØJ GIVER SØDE DRØMME

Bekvem py, - overdelen er en lille løs rosenmønstret skjorte med rød indsats, der svarer til benklæderne, som spidser ind forneden. Så sidder de meget bedre


Stoffet er krølfrit poplin med hvid, tunget besætning. Benklæderne er tilpas stramme og ikke for lange. T.h., noget for sportspigen, kinesergul py, uden krave eller dikkedarer, kun med lidt sorte kanter og knapper


Py i enkel hvid med muntre, blå-røde kanter, som er fremme igen.Ny py med ganske kort, taljeløs jakke, næsten knækorte benklæder med stort opslag mage til jakken. Det er en ny og opmuntrende ide med to slags stof.
T.h., til morgensprælsk humør ser det muntert ud i en rød-hvid-stribet svejtserpoplin-py med tilløb til sailorsnit i krave og ærmer. Men hun vil have bælte på, så taljen ses.Ingen kommentarer:

Send en kommentar