mandag

Børnefødselsdag i 50 erne

Børnefødselsdag i 50 erne var en anderledes overskuelig sag end ditto til vore dages forkælede unger. Vist har verden jo da også forandret sig, men i vore dage er det altså ikke så nemt at imponere nutidens børn, der har alt og verden ligger åben for dem.



En godt ide til Lises fødselsdag midt i 50 erne lød : Lise fylder fire år og har fået lov til at invitere syv små venner til chokolade og flot lagkage. Men mon ikke det til en forandring ville gøre lykke, at mor på forhånd inddelte kagen i fine, lige store stykker og med de små gæsters navne på som her i chokoladeglasur. Sørg for, at den lyse glasur på lagkagen er helt stiv og tør, før riller og navne sprøjtes på ...... ellers kan bogstaverne flyde ud ! Ideen er Deres til næste børnefødselsdag. 

1 kommentar:

  1. Børn kan godt lide at være med! Det kan også være en god idee at få børnene til at hjælpe til med at lave kagen, skattejagten osv. Det skal naturligvis være en overraskelse for dem, men man kan fx dele op i 2 hold, så det ene hold forbereder underholdning for det 1 og omvendt. Jeg har selv været med til at arrangere børnefødseldage, polterabends og andre fester. Det er rigtigt at forventningerne er højere end de måske var i 50'erne, men de flete børn elsker at lege og bruge deres fantasi, og man kan lave mange sjove lege med ganske få materialer :-)

    Mvh Claus*
    Polterabend Event

    SvarSlet